Horoskopy od 25-03-2024 do 31-03-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třináctý týden roku 2024

Beran – sliby se mají plnit. A to nejenom, slovy jednoho písničkáře, o Vánocích. V práci vám před časem někdo sliboval, že na tom budete postupem času lépe. Přišel čas se s veškerou slušností připomenout. Podle horoskopu Berany bez partnera mohou začít mnohem intenzivněji hledat lásku. Bylinkové čaje dokážou pomoci proti stresu a zlepšit kvalitu spánku.

Býk – v posledních týdnech jste práci věnovali trochu více času a energie než obvykle. Možná byste toho v aktuálním týdnu mohli využít a dát si příslovečný oraz. Nemusí to být dovolená, ale nechte některé činnosti také lidem kolem vás. Říká se, že nikdy nevstoupíme do té samé řeky. Platí to i v lásce. Případný návrat nebo obnovení kontaktů bude zase něčím novým. Chraňte se před viry, kterých je všude spousta.

Blíženci – podle horoskopu si nyní raději dávejte větší pozor na peníze. Plánování výdajů je určitě důležité, ale stejně se snažte utratit méně, než jste měli naplánováno. Rezerva se kolem víkendu může hodit. Blíženci ve vztahu by měli svého partnera překvapit něčím hodně romantickým. Vrátí se jim to stonásobně. Mohou vás trochu více bolet záda. Cviky a rovnoměrná zátěž ramen pomohou.

Rak – v tomto týdnu byste měli podle toho, jak to vidí nynější horoskop dostat nějaký velmi zajímavý nápad. Inspirovat vás bude chování někoho blízko vás. Jen si ho ještě chvíli nechte pro sebe. Brzy získáte nějaké další informace. Rakům se v lásce někdy daří opravdu nadprůměrně. V tomto týdnu to poznáte. Bylo by rozumné si hlídat tlak a vyhýbat se věcem, které ho zvyšují.

Lev – horoskop doporučuje se vyhýbat lidem, kteří se vás snaží přesvědčit k nějakým dlouhodobým závazkům. Zvláště pokud by se to týkalo financí nebo majetku. Mohou mít spoustu zajímavých argumentů, ale nyní není pro nic takového správná chvíle. Ve vztahu bude nejpříjemnější začátek aktuálního týdne, ale od středy vše postupně bude nudnější a šedivější. Přichází výborný čas pro zlepšení celkové fyzické kondice.

Panna – pondělí a úterý mohou být pracovně trochu náročnější. Ale máte šanci získat nějaké nové znalosti nebo zkušenosti. Pokud budete mít možnost se zúčastnit nějakého školení, neváhejte. I na Panny někdy přijde chuť být ve vztahu tou dominantní stranou. Nemusí to být na škodu, ale nic by se nemělo přehánět. Pokud budete jíst mimo domov, hlídejte si hlavně kvalitu, cena by měla být až na druhém místě.

Váhy – z hlediska financí to v aktuálním týdnu může být trochu náročnější než obvykle. Máte šanci na nějaký nečekaný zisk, který rychle doplní obsah vaší peněženky, ale stejně tak se může objevit i také nečekaný výdaj, který ji úplně vyprázdní. Je lepší se na vše připravit předem. Občas i nějaká nevinně míněná připomínka může zabolet partnera více, než byste čekali. Důležité je umět se omluvit. Dejte si pozor na hluk, může vyvolat migrénu.

Štír – lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Štír může podle horoskopu čekat nějaká náročnější pracovní cesta nebo důležité zařizování na úřadě či v bance. Nemá smysl nic odkládat nebo se tomu vyhýbat. Nyní se vám vše podaří vyřešit mnohem efektivněji, než by to bylo o týden dva později. Ve vztahu čekejte spíše nudu. Neuškodí trochu zvýšit přísun vlákniny.

Střelec – v práci se snažte držet prst na tepu událostí. O každé nové věci či změně se snažte získat co nejvíce informací, které budete moci v blízké budoucnosti velmi efektivně využít. Ve čtvrtek si dejte pozor na některé lidi, kteří za vašimi zády šíří nepodložené drby. Samozřejmě nejlepší je se nehádat, ale i milované osobě občas musíme umět říci ne, zvláště pokud nám něco hodně vadí. Regenerujte játra lehčím jídelníčkem.

Kozoroh – práce může být v tomto týdnu docela náročná. Čeká vás více organizačních povinností a jednání s ostatními lidmi. Velikonoční svátky přichází jako na zavolanou. Využijte je k regeneraci fyzických a hlavně psychických sil, ideálně s vypnutým telefonem. Kozorozi ve vztahu mohou prožít nějakou nepříjemnou hádku. Partner ale pak jako první vytáhne ruku ke smíru. O víkendu se může objevit menší žaludeční nevolnost.

Vodnář – je tu konec měsíce a bylo by dobré si udělat pořádek ve financích. Podívejte se, jestli máte zaplacené všechno a jestli jste nezapomněli na nějakou důležitou úřední povinnost. Všechno se dá stihnout do čtvrtka než začnou svátky. Někdo s vám bude chtít flirtovat. Další rozvoj bude záležet na vaší první reakci. Podívejte se do lékárničky, jestli tam nemáte něco prošlého.

Ryby – v práci přemýšlí, že by vás mohli odměnit za nějaký předchozí úspěch. Ke kladnému rozhodnutí přispěje i vaše větší nasazení v aktuálním zkráceném týdnu. Podle horoskopu partner může začít být trochu podezíravý. Žárlivost je ošklivá věc a proto by bylo rozumnější všechny nejasné situace srozumitelně vysvětlit. Dostanete užitečnou radu, která by měla prospět vašemu zdraví.