Horoskopy od 01-04-2024 do 07-04-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtrnáctý týden roku 2024

Beran – v prvním dubnovém týdnu budete mít do kapsy hlouběji než obvykle. Nejnáročnější to bude zhruba do čtvrtka, pak se tlak na výdaje sníží. Berani, kteří žijí v dlouhodobém vztahu budou možná přemýšlet, jestli nemá smysl na chvilku zkusit něco jiného. Nemá. Ale pro single nezávazný vztah na zkoušku může být docela zajímavým zážitkem. Zdraví bude podle horoskopu v pořádku.

2. Býk – nemá smysl jít do sporů, kde byste tahali za kratší provaz. Nejdříve si promyslete, jaké máte možnosti, kdo vás je ochoten podpořit a jaké jsou celkové šance na výhru. Bez pozitivního vyhodnocení takové analýzy raději ustupte. Zamilovaní se po Velikonocích mohou cítit, jako by nastal Máj, lásky čas. Dávejte si pozor na prašné prostředí.

3. Blíženci – obvykle člověk práci bere jako nepříjemnou povinnost. Podle horoskopu to tento týden bude pro Blížence trochu jiné. Kratší pracovní týden jim přinese i několik příjemných zážitků a také získáte několik hodně prospěšných informací. V průběhu týdne může být partner trošku podrážděný, ale do víkendu ho to přejde. I když moc láskyplný týden vás nečeká. Při očiště organismu mohou pomoci kopřivy.

4. Rak – nesmá smysl slibovat nic, co by mohlo ovlivnit váš život na nějakou výrazně delší dobu. Nyní se snažte řešit a plánovat jen věci, které bude možno docela rychle ukončit. Brzy vás čeká několik pozitivních změn a nemá smysl si s sebou tahat nějaké nadbytečné závazky. V lásce vám často lépe poradí srdce než rozum. Výlety a procházky v přírodě vám udělají dobře.

5. Lev – pokud se objeví výhodná investice, možná má smysl sáhnout i do úspor. Taková situace se nebude opakovat. Jen si ještě jednou promyslete, jestli vám opravdu vylepší život i budoucnost. Pozor na úterý, může být pracovně náročné. Ve vztazích to Lvi mohou mít trochu hádavější než obvykle. Může se vám trochu více vysoušet kůže.

6. Panna – kvalita a dobrý výsledek bude v tomto týdnu to nejdůležitější. Nemá smysl dělat více věcí najednou, nemá smysl si vybírat nevyzkoušené zkratky. Ověřenými postupy a klidnou rozvahou se vám podaří dosáhnout úspěchu. Podle horoskopu single narození ve znamení Panna mají nyní výrazně lepší šance. Nepoceňujte ani drobné příznaky nemoci.

7. Váhy – vypadá to, že vás čeká docela úspěšný týden. Máte možnost vydělat nějaké peníze navíc a nebo se vám podaří o něco zlepšit pozici v práci. Proto má smysl obětovat i trochu volného času na práci. Vrátí se vám to několikanásobně. Ve vztahu Váhy nic moc zajímavého nečeká. Asi na obě strany dopadla trochu více jarní únava. Dejte si pozor na alergickou rýmu.

8. Štír – snažte se ušetřit trochu více peněz než jste zvyklí. Potřebujete menší finanční polštář, který využijete už v průběhu tohoto víkendu. Vyplatí se vám to, zažijete opravdu příjemnou sobotu a neděli. A nejlepší bude, když se vám ji podaří prožít s tím, koho milujete. Pokud nemáte partnera, zkuste se vrhnout do víru společenských vášní. Začátek týdne vaše psychika bude pod větším tlakem stresových situací.

9. Střelec – v práci očekávejte rovnou od úterý velké zmatky. Bude potřeba zahájit něco nového a nebo se navrší nějak strašně moc povinností, které nesnesou odkladu. Je to šance pro vás ukázat svou nezastupitelnost. Partner pro vás chystá na druhou polovinu týdne nějaké milé překvapení. Snažte se šetřit své oči.

10. Kozoroh – pokud jde o finance, tak nadcházející týden by měl být stabilní. Výdaje se dají předpokládat dopředu a tím pádem možná zvládnete vytvořit určitou rezervu. Pracovně může být náročný, povinnosti neodkládejte. Podle horoskopu to ve vztahu bude fungovat jen za předpokladu, že případné spory budete řešit okamžitě. Lehčí jídelníček vám prospěje.

11. Vodnář – v nadcházejícím týdnu začněte vše od plánování. Volnější pondělí je ideální pro přípravu na zbylé pracovní dny. Nezapomínejte dodržet všechny termíny. Nemá smysl mít zbytečné potíže kvůli zpoždění. Minulost se už nevrátí, proto nemá smysl se k ní ve vztahu vracet. Snažte se vyhýbat lidem, co mají kašel nebo rýmu.

12. Ryby – po delším volnu se vám bude hůře koncentrovat na práci. Snažte se s tím bojovat, protože vám hrozí zbytečné chyby kvůli nepozornosti. Bude se to týkat detailů, ale i ty někdy mohou být důležité. Podle horoskopu Ryby, které mají partnera, se mohou těšit na hodně příjemný týden. Pokud ho stále hledáte, popřemýšlejte, jestli nějaký kamarád nemůže být něčím více. Dejte si pozor na úrazy dolních končetin.