Horoskopy od 05-08-2024 do 11-08-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý druhý týden roku 2024

Beran – horoskop na tento týden předpovídá Beranům trochu pracovně i finančně zmatenější pondělí a úterý, ale pak se situace začne rychle uklidňovat. Pokud vás čeká pracovní cesta, můžete očekávat, že skončí neočekávaně úspěšně. Pokud stále hledáte partnera, trošku popřemýšlejte, jestli některé vaše reakce nemohou spíše jiné lidi odrazovat. I ve zdravotních záležitostech vám podvědomí může napovědět.

Býk – bude to chtít hodně klidu. Nervozita rozhodně není doporučená a to ani ve chvíli, kdy vám bude připadat, že ztrácíte kontrolu nad rozvojem událostí. Nic se nejí tak horké, jako se to uvaří a nakonec vše dobře dopadne. Partnera může něco trápit, zkuste mít trochu větší pochopení pro jeho momentální náladovost. Koníčky vám pomohou s regenerací psychických sil.

Blíženci – váš pozitivní přístup k práci překvapí ty, kteří mají největší rozhodovací schopnosti. Dalo by se to využít pro vyjednání lepších podmínek. Ve čtvrtek si dejte větší pozor na peníze. Podle horoskopu tento týden Blížence hodně překvapí ve všech záležitostech, které se týkají lásky. A bude to dost milé překvapení. O víkendu věnujte více času odpočinku.

Rak – nemá smysl se pokoušet o věci, u kterých je vám jednoznačně jasné, že se vám nepodaří. Pokud vás někdo bude tlačit do takových činností, v klidu mu vysvětlete, ať si najde jiného obětního beránka. Ve vztahu může dojít k nějakým drobnějším sporům, ale i to vlastně ke společnému životu patří. Není důvod si kvůli tomu dělat starosti. Snažte se vyhýbat stresujícím situacím, budou mít na vás větší dopad než obvykle.

Lev – budete mít hodně energie a chuť ukázat, co všechno dokážete. Je to ideální týden pro zahájení nějakého většího projektu, který bude trval delší dobu. Nebojte si říci o více povinností. Vyplatí se vám to. Nadměrné sebevědomí může doma vyvolat nějakou zbytečnou hádku, ale vaše osobní kouzlo a upřímný úsměv vše vyřeší. Procvičte si paměť nějakou logickou hrou.

Panna – tento týden podle horoskopu může být docela náročný. Zvláště úterý a středa budou od vás vyžadovat více úsilí než obvykle. Ale neměl by být problém to všechno zvládnout. Stačí když ke všemu budete přistupovat s rozvahou a nenecháte se nikým vyvést z míry. Partner vám bude v těžších chvilkách velkou oporou. Víkdend vypadá hodně zamilovaně. Vychutnejte si sezónní ovoce a zeleninu, tělu to prospěje.

Váhy – je důležité najít správnou rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem. V tomto týdnu se podle horoskopu budou vzájemně ovlivňovat a je důležité si pohlídat, aby to bylo vyvážené. Otevřenost a upřímnost vám ve vztahu i při případném hledání lásky přinesou největší úspěch. Pravidelná fyzická aktivita a vyvážený jídelníček vám pomohou získat více energie.

Štír – v práci vás čeká nějaká zajímavá výzva, která ale bude vyžadovat více odvahy i pracovního nasazení. Nebudete muset obětovat volný čas, ale ten věnovaný práci by měl být využitý naplno. Jednou za čas je dobré si s partnerem sednout a probrat věci, které ve vztahu trochu skřípou. Pomůže to vyčistit atmosféru. O psychickou kondici je potřeba pečovat stejně jako o tu fyzickou.

Střelec – váš optimismus a energie budou podle horoskopu působit inspirativně na lidi, se kterými se setkáváte v práci. Dá se to využít pro nastartování různých projektů a nápadů, které se vám dosud nepodařilo prosadit. V pátek nebo sobotu čekejte informaci, která bude mít větší vliv na záležitosti týkající se lásky. Buďte opatrnější na sluníčku, váš organismus je na sluneční paprsky citlivější.

Kozoroh – po několika týdnech zmatků nyní podle horoskopu byste měli zažít klidnější týden, který vám pomůže stabilizovat situaci a vyřídit záležitosti, které jste dosud odkládali. Není to výzva k lenošení, ale na druhou stranu můžete vše nyní už řešit v klidu. V lásce by mělo jít o harmonický týden, kdy se vám podaří s partnerem vytvořit velmi příjemnou atmosféru. Více si hlídejte jídelníček a dostatek spánku.

Vodnář – na začátku týdne dojde k několika událostem, které u vás nejdříve vyvolají vztek, ale následně vás pozitivně začnou motivovat. Máte šanci toho zvládnout mnohem více než obvykle. Vodnáři, kteří jsou single, by měli více možnost se seznámit díky práci a známým s novými lidmi. Vše pak bude snadnější. Při sportování si dávejte pozor. Při troše nepozrnosti může snadno dojít k úrazu.

Ryby – naslouchejte svému šestému smyslu a myšlenkám, které máte v hlavě už delší době. Budou nyní vaším nejlepším finančním i pracovním rádcem. Vaše podvědomí je nyní váš nejlepší přítel. Týká se to i všech záležitostí spojených s láskou. To, co už delší dobu tušíte, je pravda. Stačí si to jen připustit a pak ku svému prospěchu využít. Raději se vyhýbejte neznámým pokrmům a surovinám, ke kterým nemáte důvěru.