Horoskopy od 12-08-2024 do 18-08-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý třetí týden roku 2024

Beran – v tomto týdnu dokážete v práci vyřešit nějakou záležitost, která vám již velmi dlouhou dobu nedávala spát. Někomu se toto bude velmi líbit a dá vám to hezkým způsobem najevo. Obecně vás čeká spíše čilejší společenský život a nové příležitosti k setkání. Pokud budete jíst mimo domov, dávejte si pozor na hygienické podmínky, v jakých se podává a připravuje jídlo.

2. Býk – to co uděláte ve středu bude mít velký dopad na to, jak se bude vyvíjet váš čtvrteční den. Je dobré si dát záležet i na detailech. Navazujte nové kontakty, brzy vám podle horoskopu pomohou otevřít dveře, které byly dosud zavřené. Dostanete dopis a nebo email, který bude mít vliv na váš partnerský život. Pokud jste single, čekejte zajímavou zprávu. Nadměrný hluk bude vyvolávat stres.

3. Blíženci – během pracovní části týdne si dejte větší pozor na výdaje. Některé věci vypadají hodně lákavě, ale ve skutečnosti jsou vám k ničemu a budou vás jen stát peníze, které můžete utratit někde jinde. Problémy v domácnosti by se měly řešit za zavřenými dveřmi. Radilkové vám mohou jen uškodit. Vyhýbejte se potravinám, které jsou blízko konce trvanlivosti. Nadměrná šetřivost může uškodit vašemu zdraví.

4. Rak – začátek týdne bude dost náročný a musíte se připravit na nějaké nečekané události, které budou vyžadovat rychlou a rozhodnou reakci. Rychlá ale nemusí automaticky znamenat zbrklá. Podle horoskopu bude mít partner hodně romantickou náladu. Konec týdne může být velmi příjemný. Psychický tlak spojený s prací či financemi se může odrazit na snížené psychické kondici.

5. Lev – je hezké si dopisovat s lidmi pomocí různých chatů a komunikátorů. Je fajn někomu občas zavolat, ale nic nenahradí skutečné setkání. Navíc jsou věci, které se na dálku opravdu moc řešit nedají. V domácnosti může dojít k nějakému nemilému sporu. Snažte se ale hlídat, abyste neřekli něco, co se potom jen opravdu bere špatně zpět. Krátkodobý pocit výhry vám za to nestojí. Měli byste mít více energie než obvykle.

6. Panna – v tomto týdnu je lepší se vyhnout různým větším finančním operacím. Pokud to jen půjde, různé výdaje odložte na později a raději neuzavírejte žádné smlouvy s dlouhodobějším dopadem. Podle horoskopu partner bude vyžadovat trochu více pozornosti a péče. Něco ho trochu trápí. Oslabenou imunitu a únavu z veder vám pomůže odstranit přísun čerstvých vitamínů.

7.  Váhy – někteří lidé v práci nyní nebudou mít příliš dobrý smysl pro humor. Snažte se zachovat vážnou tvář, i kdyby situace byla hodně komická. Nemá smysl pak řešit hádky a vyvolávat nepříjemnou atmosféru. Váhy, které jsou single, mají o víkendu šanci zažít nějaký menší románek. Jen nesmí sedět doma. V druhé polovině týdne si dávejte pozor na ostré a špičaté předměty.

8. Štír – někdy se mohou stát i hodně nepředstavitelné záležitosti. Občas jsou příjemné a někdy vám dokážou hodně narušit plány. Nyní se připravte spíše na tu druhou situaci. Flexibilita bude vaším nejlepším spojencem. Žádný vztah není úplně dokonalý a bez jediné chybičky. Přesto vždy má smysl o dokonalost usilovat. V druhé polovině týdne vám může začít chybět energie. Snažte se trochu více spát.

9. Střelec – někdy přijdou týdny, kdy nemá moc velký smysl se snažit o nějaké extra výsledky. Stačí prostě jen dělat své povinnosti a stát spíše někde bokem. Však ono se všechno nějak samo vyřeší. V pátek a sobotu můžete s partnerem zažít krásné odpoledne a podvečer. Pokud to jen půjde, vyhýbejte se ostrým slunečním paprskům, nedělají vám moc dobře.

10. Kozoroh – v práci si pohlídejte všechny termíny. Na prvním místě by měly být vaše každodenní a dlouhodobě naplánované povinnosti. Drobnůstky můžete vyřešit někdy jindy. Kozorozi ve vztahu by měli vsadit hlavně na upřímnost. A také by ji měli vyžadovat od partnera. Někdy je lepší říci i nějaké nepříjemné věci, hlavně že se díky tomu začnou řešit. Ponocování vašemu organismu moc neprospívá, nedostatek spánku má vliv na váš výkon.

11. Vodnář – pokud chcete dosáhnout úspěchu, nemá smysl o tom jenom mluvit a přemýšlet. Je potřeba také udělat nějaké reálné kroky. Tento týden je podle horoskopu ideální pro začátek větších změn. Atmosféra v domácnosti se výrazně zlepší. Pokud vás trápily nějaké hádky a sporty, v tomto týdnu se to stane jen nemilou vzpomínkou. Při sportu a fyzické aktivitě byste to neměli přehánět.

12. Ryby – nemá smysl si z peněz udělat nějakou nedotknutelnou modlu. Ale rozhodně je lepší nějaký ten majetek mít než stádat nouzí. Máte nyní velkou šanci vylepšit svou finanční situaci, jen to bude vyžadovat trochu více úsilí a možná i trochu volného času. Jednoduché věci řešte jednoduše, většinou nemá smysl zbytečně kombinovat. V lásce se nyní nic moc nezmění. Chraňte se více před komáry a klíšťaty.